Cégismertető

A Mester-Építő Kft. 2006-ban alakult, a közel 20 évig fennálló Mester-Nívó Kft. tapasztalatát és tudását megörökölve. A tulajdonosi körnek, a munkatársaink elhivatottságának, valamint a több éves közös és összeszokott munkának köszönhetően komoly eredményeket mutathatunk fel.

Társaságunk sokoldalúságát jellemzi, hogy az ipari és egyéb beruházásokban (mint a gyárüzem, irodaház, illetve szociális jellegű épületek) is szerepet vállalunk fővállalkozóként, generál kivitelezőként, fő profilunk mellett, ami nem más, mint az ingatlanfejlesztés és építés. A magasépítés számos területét érintve gazdagodtunk az évek alatt, már meglévő épületek különböző és korszerű átalakításában és felújításában, figyelembe véve a vevői igényeket és a kor követelményeket.

A referenciáink mellett biztosítást jelent megrendelőink számára az „emberi oldal”. Kollégáink, akik több éve a Társaságunk csapatát erősítik és szakmai tudásukkal megalapozzák a Mester-Építő Kft. dinamikus fejlődését.

Az EN ISO 14001:2015; EN ISO 9001:2015 és a BS OHSAS 18001:2007 szabványok követelményei által előírtaknak megfelelően van szabályozva Társaságunk építőipari kivitelezés és ingatlanhasznosítás tevékenység körre vonatkozó folyamatai.

A hatékonyság növelése mellett, a rendszeres belső auditok, kollégáink folyamatos képzése és a vevő szolgálati tevékenységek szabályozása is fontos számunkra. Ezzel is növelve megrendelőink, partnereink, illetve vevőink elégedettségét.


Érvek a Mester-Építő Kft. mellett

  • Kézzel fogható, megtekinthető referencia.
  • Biztonsággal tervezhet, megfelelő tőkeerő és banki háttér.
  • Minőségbe fektethet, alkalmazott minőségirányítási rendszer, kiemelkedő ár-érték arány.
  • Szakmai tanácsadás tervezéstől a kulcsátadásig.
  • Hosszú távú jó kapcsolat, felelősség az elvégzett munkáért.